top of page

Soms is een therapie simpel, soms ingewikkeld, maar met kleine aanpassingen of toevoegingen kan jij zelf al veel bereiken.

Kim Piening

Passie Voor Gezonde Voeding

Als Stewardess bij een van de oudste maatschappijen van de wereld, kom ik regelmatig mensen tegen die kampen met chronische vermoeidheid, chronische darmklachten en allerlei andere lichamelijke ongemakken.

 
Met mijn achtergrond als Pedagoog en als vrouw met passie voor goede voeding wil ik voor iedereen een gezonde levensstijl mogelijk maken door middel van (OERsterk) life coaching te combineren met de
Orthomoleculaire Voedingsleer.


Het resultaat is minder vitaliteitsklachten, verlies van buikvet en gewicht, meer energie en tevens een heldere geest!

Je hoeft natuurlijk niet de wereld over te vliegen om een afspraak met mij te maken!

******

Onze belangrijkste energiebron is voeding.

Omdat de voeding tegenwoordig veelal geraffineerd en bewerkt is, krijgen we niet meer alle essentiële voedingsstoffen binnen die we nodig hebben. Als mensen besluiten een dieet te gaan volgen of in ons geval vaak maaltijden overslaan door de drukte aan boord van het vliegtuig of gewoon ‘geen trek hebben’ midden in de nacht, betekent dit nog meer onbalans.
Belangrijke voedingsstoffen uit de voeding worden weggelaten en het lichaam heeft juist meer energie nodig. Het gevolg is dat spierweefsel wordt afgebroken en de stofwisseling nog meer schade op loopt. Het lichaam raakt steeds verder uit balans.

 

Goede voeding kan je helpen.

 

Of je nou een paar kilo kwijt wilt raken, of ernstige fysieke klachten hebt. De juiste voeding is van vitaal belang voor iedereen: jong of oud, gezond of ziek. Want als voeding en leefstijl in evenwicht zijn met jou als persoon, verbetert je vitaliteit, en kun je 'zo gezond mogelijk' oud worden.

 

De juiste voedingsstoffen in de juiste verhouding.

Dit is de basis van iedere orthomoleculaire behandeling. Ieder mens is anders, daarom bekijken we per persoon of en hoe we de voeding en de leefstijl kunnen optimaliseren, klachten kunnen voorkomen, verminderen of verhelpen.

Vaak heeft je lichaam één of meer grote tekorten, die ik opspoor met behulp van Bioresonantie.

Deze tekorten zijn vaak met alleen goede voeding moeilijk en langzaam aan te vullen. Dan helpen orthomoleculaire voedingssupplementen. Die dienen als aanvulling op je voedingspatroon.

'Orthomoleculair' staat voor 'gezonde stoffen'. Ik werk dan ook met supplementen van hoge kwaliteit, gebaseerd op de natuur en de wetenschap.


We maken een plan dat je goed kunt volhouden. Want alleen dan haal je resultaat. Daarom kijken we samen hoe je leven eruitziet en welke aanpak daarbij past. Je krijgt indien nodig een voedingsadvies, géén dieet. En prettig om te weten: goed en lekker eten hoeft niet duur te zijn!

Voor tarieven, kijk onder "info" of (op mobile devices) onder "contact"

Kim Piening

Anker 1
bottom of page