top of page

PROMANNA HEALTHY AGING

Promanna & Frequent Flyers

 

Promanna is een voedingssupplement dat zich richt op het vertragen van biochemische processen die aan de basis staan van veroudering. En het speelt een rol bij het activeren van lichaamseigen processen die de cellen beschermen tegen DNA–schade door het vele vliegen.

Uit onderzoek is gebleken dat Promanna een positief effect heeft op het ‘fysieke herstel’ na een lange vlucht en het 'jetlag gevoel' aanzienlijk doet afnemen.

Het resultaat: meer energie, goede nachtrust en een heldere geest.

 

Voor wie is Promanna?

Promanna is bedoeld voor mensen die de genoemde verouderingsprocessen en DNA-schade willen afremmen.

Mensen die veel vliegen hebben te maken met omstandigheden die anders zijn dan wanneer ze met beide benen op de grond blijven staan.

Op de eerste plaats is de hoeveelheid straling die een bemanningslid of passagier op vlieghoogte ontvangt meer dan 100 keer zo hoog als de achtergrondstraling op het aardoppervlak.

Deze hoeveelheden leiden niet direct tot acute problemen, maar dragen wel bij aan het ontstaan van DNA-schade.Op de tweede plaats bevat lucht in vliegtuigen mogelijk stoffen die eveneens van invloed kunnen zijn, met name organofosfaten afkomstig uit de motor van vliegtuigen. De derde en meest onderschatte omstandigheid is het veelvuldig voor- en achter uit zetten van onze biologische klok.

Ingrediënten:

D-manitol, Aminozuren, Vitamines B/D/E, Mineralen, PABA.

 

Promanna bestellen? Kijk onder "info" of (op mobile devices) onder "contact" - "tarieven"

Download hier de whitepaper.

Kim Piening

Anker 1

Sneller Herstellen & Veroudering tegengaan

bottom of page